A manuális vezérlésű kombi sütő a CHEFLUX sorozat tagja. A köretektől a sültekig minden nemű ételkészítésre felhasználható, akár rántott húst is készíthetünk benne.
A készülék vezérlése elektromechanikusan történik. Hőlégkeveréses (30 °C - 260 °C-ig) és párásított (48°C-260 °C) főzési mód, előmelegítési hőmérséklet max 260 ºC. A berendezéssel a hőlégkeverés irányváltása automatikusan történik, így az egyenletes főzés garantált. A gőzképződés már 48 °C megindul köszönhetően a StreamPlus párolási rendszernek. Biztos klímavezérlés és szabadalmazott párakiszellőzés (DryPlus). A belső világítást halogén lámpa biztosítja. A berendezés szabványos, átfordítható ajtóval rendelkezik.
Főző-sütőmód:
Vegyes konvekciós + párásító főzés: 48 °C-260 °C közötti váltakozó hőmérséklettel és 30-60% gőzzel.
Konvekciós sütés + párásítás: 48 °C-260 °C közötti váltakozó hőmérséklettel és 10-20% gőzzel.
Gőzölés: 70 °C ÷ 130°C közötti váltakozó hőmérséklettel és 100% gőzzel.
Konvekció + Dryplus (száraz levegő): 70°C ÷ 260 °C.
Üzemmód: Kézi vezérlésű üzemmód. Időzített üzemmód. Lassú főzés üzemmód.
Egyéb funkciók: Melegentartás és Regenerálás.
Ideális éttermek, szállodák, üzemi konyhák és vendéglátóegységek kiszolgálására!
Műszaki jellemzők: