Az öntöttvas sütőlap 2 oldalán süthetünk húst, kolbászt, halat, zöldségeket, pirítóst akár egy időben is. A kontaktgrill segítségével az ételeket nagyon rövid idő alatt tudjuk elkészíteni minimális mennyiségű zsír hozzáadásával. Az elektromos, asztali kontaktgrill rozsdamentes speciális vasból készült sütőfelülettel és önkiegyensúlyozó fedlappal rendelkezik, a sütőlap vastagsága 8 mm, ami biztosítja a hőmérséklet megfelelő eloszlását, és így annak folyamatos fenntartását, a kívánt hőmérsékletet 50-300°C között a manuálisan tekerhető hőfokszabályozó segítségével állíthatjuk be.
Rozsdamentes burkolat, 8 mm vastag sütőfelület, zsírgyűjtő tálca, működést jelző lámpák.
Ideális éttermek, szállodák, üzemi konyhák, büfék és vendéglátóegységek kiszolgálására!
Műszaki jellemzők: