Az Ön kosara üres!
Biztosítja a vákuumcsomagolt termékek alacsony hőmérsékleten való főzését. Folyamatos vízáramoltatással biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Két különbözõ fázist különböztethetünk meg a munkaciklusban: a hőmérséklet beállítását a vezérlőpanelen (általában a hőmérséklet elérése nem haladja meg a 60°C -ot) és a sütési idő beállítását. A vizes közeg a működés ideje alatt végig állandó, ezért lehetőség van a hőmérséklet ellenőrzésére egy olyan szenzornak köszönhetően, amely lehetővé teszi a stabilitást. Duplafalú medence és hőszigetelt fedél gondoskodik az energiatakarékos működésről. Ideális büfék, éttermek, szállodák, üzemi konyhák, közintézmények, cukrászdák és vendéglátóegységek kiszolgálására!
Műszaki jellemzők: